Pages

Sunday, May 1, 2011

_AKU DAH TUA_

SALAM...
ALHAMDULILLAH dah 20 tahun umur ak...
dah 20 tahun ak merase nikmat hidup di dunia ni...
banyak kesilapan yg ak dah buat...
hmmm...
kene jadik lebih matang ni..
insyaAllah ak akn improve diri ak semase ke semase...
bantulah ak utk menjadi insan yg lebih baik..
dan berjaye dunia dan akhirat..
insyaAllah...
...
so smalm ak pon celebrate la birthday ak dgn kengkawan tersayng..
sape tak pegi smalm ak tak sayng..
tak pe tak dtg nnt birthday korg ak tak nk dtg..
ceyh tak dek la..
ak tau masing2 sibuk nk exam kan..
wish pon dah cukup la..
terime kasih bebanyak...
so smalm ge mkn kat ZANILLIS'S...
first time kot dtg sini sbb dah bosan dah nk mkn kat CR....
so tukar selera skali skale...
layan r...

pilih jgn tak pilih...
bayar sendri...

thanks for coming guys...
burn paling semangt citer pasal 24/7...
ak pon tak tau nape...
suke hati ko la burn...
ak tau ko minat 24/7 kan...
hahaha...
...

sgt terharu dpt presents...
especially dari housemate tersayang...
wawawa....
owh ni la keje korg buat dalam bilik tak ajak ak...
ak saje jek buat tak tahu...
hahaha...
papepon sgt kreatif...
...

hadiah...
banyak gile...
terkejut...
terharu...
best giler...
jgn jeles...
paling best buku BIG NATE tu...
klaka giler...
ish tak tau nk kate pe..
thank you so much...
tu jek kot...
bye...

3 comments:

ainaa said...

hepi birthday ujai :D

MOHD UZAIR NORDIN said...

thanks ainaa.

BuDaK said...

ujai...sorry weyh, rumah baru ada intrnet... ak nk wish skg, happy bday..

FRIENDS