Pages

Monday, April 25, 2011

_25 APRIL_

SALAM...
25 april...
last day cuti...
selepas 4 hari cuti...
tak dek ape yg menarik yg dapat dilakukan...
dok lepak kat umah jek...
except arini ak kua jenjalan...
kali pertame ak merempit ke carefour...
nasib ade rider cam MIRWAN...
mule2 tak yakin gak ak nk ge carefour naik motor...
akhirnye naik jugak la...
mmg cuak la dgn pemandu2 arab yg laen...
kalo stakat jln dekat2 umah ni ak tak cuak la tp carefour agak jauh merisaukn ak...
tp alhamdulillah selamat pergi dan balik...
hahaha...
...
MIRWAN bersame motornye...
bajet jek..
hahah

bukti la ak jadik penumpang...
...
ade gaye tak???
GAYA MUTU KEUNGGULAN...
HAHAHA...
masalahnye carefour ni mane ade tmpt letak motor...
lps tu ktorg tanye la nk letak mane kat penjage parking lps tuh die kate letak la memane suke...
lps tu dgn selambe letak kat petak park kereta...
petak bukn maen besar cume ade sebiji motor...
baru stylo...
...
25 APRIL 2011
25 JANUARI 2011
mesti sume tahu kan tarikh ni...
so masuk hari ni kire dah 3 bulan la kejatuhan HOSNI MUBARAK...
jadik ape perbezaan selepas kejatuhan HOSNI ni???
ak pon tertanye-tanye...
melalui pemerhatian ak mmg ade la perubahan...
antarenye habis sume dinding di cat dgn merah,putih dgn hitam...
maka kaye lah tauke2 cat kat mesir ni...
hehehe...


mcm2 la dorg tulis kat dinding2 ni...
cume ak jek tak faham...
hahaha...
lg satu polis kat alex ni dah berkurangan especially polis trafik...
so yg kawal lalu lintas skrg adelah org awam...
ok la tu drpd tak dek kan...
dari segi ekonomi penduduk ak tak nmpk lg la kot sbb mungkin masih baru kan so pembangunan mungkin mengambil mase lebih lame...
so just sit back, relax, chill...
wait and see...
tp rate2 penduduk alex ni sgt bangge dgn rusuhan yg dorg dh buat...
bgs2...
jgn tak dek hasil dah la kan...
...
25 APRIL 2011...
lg satu ak nk wish birthday kat kawan SKYPE ak..
terima kasih la kerana sudi menSKYPE dgn kite yek...
tak yah mention la namenye...
biarlah rahsia...
wawawa...
semoga die berjaye dunia dan akhirat...
bye...

5 comments:

Izyan Hanis said...

25 April ~~ birthday iraaa~!!! (;
23 Januari ~~ birthday aku. igt taw.
keh keh keh :D

silah said...

26 april, birthday kawan aku haha
:D

aishah na'ai said...

eh2.. 25 april.. haha..
btw: brani yerrr g cf naek motor.. mesti korg da pakar skill hon2 kan??

MOHD UZAIR NORDIN said...

iezy-insyaAllah ak cube ingat tak pon ko ingatkn ek...hehehe
silah- sape kawan ko tu? H**** ke?
aishah na'ai-terpakse naik sebagai pembonceng... cuak gak la..

silah said...

hahaha haris ke? birthday dia 25 july la haha :p

FRIENDS