Pages

Sunday, April 3, 2011

_GEGAR_


SALAM...
hai APRIL...
baru sedar dah masuk bulan APRIL...
pathetic...
hahaha
apepon APRIL disambut dgn gempa bumi di GREECE...
dan sedikit sebanyak gegaran juga dirasai di ALEXANDRIA...
kerisauan TSUNAMI akn berlaku tp alhamdulillah gegaran yg melanda alex biase sahaje...
lebih lanjut GOOGLE saje...
.....
btw sgt bangga sbb dpt rase gegaran sbb tak pernah rasa kat malaysia...
tp rase sket jek sbb mase tu ak tgh maen PSP atas sofa kat ruang tamu then rase punggung ak bergerak dgn sendirinya then ak tgk kiri kanan tak dek pape pon dan tak rase kenderaan berat lalu kawasan umah ak pon...
lepas tu housemate ak kua bilik tanye ak rase gegar tak sbb die pon rase...
lepas tuh kecoh la kat FB...
wawawa...
ak chill jek...
hahaha...
padahal batak jugak kan...
.....
lg satu...
sape bleh cam gambar kat bawah ni mase bile???
I-MAM...
nasib ade sahabat kite ni yg mengingatkan kite pasal musibah bencana alam ni dan kite patut sedar akan dugaan yg Allah mungkin berikan kpd kite...
dan melihat bencane gempa bumi bukn dari satu sudut saje tp dari pelbagai sudut...
btol tak I-MAM???
hahaha..
bye...

2 comments:

silah said...

haha cool gila amir . memang style dia camtu kot selama ni haa

aishah na'ai said...

amir3!!

FRIENDS