Pages

Saturday, March 26, 2011

_ISTANBUL PART 1_


SALAM...
akhirnye dapat jugak ak upload pasal istanbul...
so hari tuh sebelum balik Malaysia ak ke ISATANBUL,TURKEY...
ak mmg dah lame plan trip ni so mase riot jadik kat mesir takkn nak cancelkn...
so layan jek la..
ISTANBUL mmg best..
tp ni part 1 jek la insyaAllah ade bahagian seterusnye...
silalah layan video ni jgn kritik yek layan dgn hati yg terbuka...
sori kualitinya tak berape nak best la..
tp ni jek yg mampu buat kenangan trip ke ISTANBUL...
wawawa...
video
k bye...

Friday, March 25, 2011

_BERAKHIR SUDAH_

SALAM...
wawawa...
tajuk cam gempak jek...
dengan ini maka akan berkakhirlah cuti 'terpaksa' yg panjang buat pelajar MESIR terutama sekali pelajar ALEXANDRIA...
pada esok hari maka bermula sesi pembelajaran yg baru iaitu SEM 4 buat pelajar tahun 2...
pergh ayat nak skema jek...
ak dah pon bli buku untuk module yg seterusnye...
dan next module ak blaja CARDIOVASCULAR SYSTEM...
semoga ALLAH permudahkanlah pembelajaran kita...
.....
sebenarnye ak nk simpulkan la ape yg ak buat dan terjadi mase cuti sebulan lebih ni...
tak dek ape pon yg menarik biase2 jek...
banyak lepak kat umah bertapa kat depan TV...
wawawa...
nak kate tolong mak kat umah tak jugak kot sbb bgn pon tghari sume keje umah dah siap...
wawawa...
kua lepak dgn kengkawan pon jarang beberape kali bleh la usha post2 yg lepas...
huhuhu...
balik kampung sudah semestinye jumpe nenek tercinta...
hehehe...
then abg ak plak buat operation appendix dan masa ak fly pon die tak dapat nak hantar sbb die tak kua hospital lg...
kesian kat die dan sekarang ini Alhamdulillah die dah kua dan beransur pulih...
hehehe...
lepas tuh dapat jumpe kakak ak yg skunk ni dah dok kat kedah bersame suaminye so hari tuh mase cuti skola die balik umah dapat la tgk perutnye yg semakin membesar dan tak lame lg ak dapat anak buah...
wawawa...
dan baru jek tadi dapat berita yg kawanku baru sahaja kehilangan ayahnye...
sedihnye baru sampai ALEX dah dapat berita sedih...
tak pela ni sume mungkin dugaan untuknye...
doakan yg terbaik untuk die...
huhuhu...
tu jek kot..
semoga family ak kat MALAYSIA sihat2 belaka dan happy2 belaka...
juge rakan2 ku walaupon cuti sebulan lebih tp tak dapat pon jumpe mereka...
tak pela laen kalo kot...
k bye...

Saturday, March 19, 2011

_EGYPT AIR_

SALAM...
21 MAC 2011...
setelah sebulan lebih ak berade kat Malaysia dan kini tiba mase ak pulang semula ke ALEXANDRIA,MESIR...
nak kate seronok ade gak rase sedih pon ade gak sbb dah lame sgt kat umah kan terlebih cuti rase sedih plak nk tinggalkan umah...
wawawa...
walaupon tarikh ak balik 21 mac tp esok mlm ak dah kene pegi airport sbb flight pukul 12.30 mlm...
dan kali ni ak balik menaiki EGYPT AIR...

semoge EGYPT AIR dapat memberi layanan yg sepatutnye yek...
dan semoga perjalanan berjalan dgn lancar...
byeee...

_HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA_

SALAM...
15 MAC 2011...
giliran ak tgk citer terhangat abad ini..
cewah...
excited giler nak tgk cter ni...
HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA...
seperti yg ak jangkakan cter ni tak mengecewakan...
kualitinye bleh tanding filem hollywood beb...
boleh bersaing la dgn cter 300...
wawawa...
mmg rugi la sape tak tgk...
especially kat bebudak yg dah nak balik mesir tuh...
kalo nak tggu download baik tak yah la sbb experince tgk kat wayang sgt best dgn sound system yg mantop...
dan panggung wayang mesir tak kluakn cter ni...
hahaha...
trime kaseh la kat org yg sanggup menemankan ak tgk cter ni...
k bye...

Monday, March 14, 2011

_VERY VERY VERY BAD DAY_


24 FEBUARY 2011...
my very bad day...

FRIENDS