Pages

Sunday, June 27, 2010

_SASER_

SALAM...
hype...
ape itu SASER???
hahaha...
skunk ni sebut jek SASA mst ak fikir pasal 'couple' ni..
hahaha..
hahaha...
machoo ciot...
bukan couple la...
dorang mmg banyak bende in common la...
seperti SEKOLAH,BILIK,BLOOD GROUP dan mungkin bende laen yg ak x tau...
hahaha...
but they have different personality...
apehal plak ak nk citer pasal dorg ni...
ape kene mengene dgn hidup ak...
bukan pe...
selalunye musim exam ak selalu lepak kat bilik dorg nak carik ketenangan untuk study since bilik dorg paling hujung paling org jarang masuk...
hari2 la muke ak ni dok ade kat bilik dorg...
makan,dgr lagu raye,study,batotis,luahan perasaan sume kat bilik dorg...
hahaha...
so exam kali ni ak x study kat bilik dorg ak just lepak kat bilik...
dan LOST tegur apesal ak x lepak kat bilik die...
sbb die anggap ak sebagai 'anak' die...
hahaha...
siap bagi nasihat agi kat ak...
hahaha...
ak tau r die hanye bergurau...
tp ak seronok la dapat kawan cam dorang ni...
dan selame ni dok asyik lepak dgn budak IKIP...
skunk ni ak rase lebih terbuke dgn bdak kolej laen dan mengenali mereke dgn lebih rapat...
hehehe...
meh la ak citer sket pasal dorg...
.....
pertame...
berambut kerinting...
LOST...
khairul anwar...
budak KL...
dah berpunye...
hehehe...
terer maen gitar...
suke maen game...
tetapi bijak...
die hard fan M.U...
dan yang paling penting...
maskot pertame bagi first batch untuk karnival sukan...
ini lah die...
.....
kedue...
anak negeri sembilan...
RAFFSAN...
berambut lurus...
mempunyai cermin mata yg menjadi gelap apabila terdedah kepada matahari...
hahaha...
mempunyai suare yg sangat sedap bile menyanyi...
suke irama nasyid...
bapanye dikenali...
suke tgk citer HOUSE...
yg paling penting belum berpunye...
sape nak hp number bleh mintak ak...
hahaha...
k 2 jek kot...
k bye...
ak harap LOST dan SAN gembire dgn post ni...
hahaha...

6 comments:

Anonymous said...

pebnde la sasa tu
saser la haha

Asilah Mahmod said...

rafsan dah berpunye la haha

ainaa said...

haah..
raffsan dah berpunyalah..
haha..

Anonymous said...

nak no raffsan....

farrahin zulfarid :) said...

hahahhahahaa mcm2 ah kwn ko nieh..
kiut2.. :)

MOHD UZAIR NORDIN said...

rafsan dah berpunye ke...
sori la kepade gf rafsan kalo terase...

anonymous nak no rafsan ke biar ak tanye die dulu...

ayien kiut ke mereke???
mereka dgn ak sape lg kiut???

FRIENDS