Pages

Friday, July 2, 2010

_PEPERIKSAAN_

SALAM...
macam biase la hidup sebagai seorg pelajar ni tak lari dgn peperiksaan...
dan sekarang ni ak pon berada di musim peperiksaan...
.....
EXAM MODULE 6: 4 JULAI
EXAM FINAL: bermula 10 JULAI
.....
.....
setiap kali exam mst ade sesuatu perasaan yg dtg kat diri ak ni...
hish...
perasaan cuak mst la ade tp...
ak pon x tau r...
perasaan ni sgt x best...
sebab tu ak study kat merate-rate tempat...
hehehe...
mungkin sebab perasaan ak yg merasa diri ini sgt 'rendah/inferior' di kalangan kawan2 ak rase sgt x best...
hmmm...
tp dgn adenye kawan yg best kat sekeliling ak sedikit sebanyak perasaan tu hilang...
dan ak pon cube sentiase berdoa agar diberi ketenangan hati...
dan yang penting dapat jawab mase exam nnt insyaAllah...
doakan ak ek...
dan juge kawan2 yg sesame dgn ak...
k bye...
.....

2 comments:

FRIENDS