Pages

Friday, February 19, 2010

_JUMAAT-20/2/2010_

SALAM...
the winter break is coming to the end...
huhuhu...
n on sunday the class will be start...
activity for today...
call my mak and kakak...
thanks SMARTVOIP...
then solat jumaat...
after that cut my hair...
i loss my hair a lot...
hahaha...
n for the first time egyption cut my hair...
after AREP retired for being a barber...
hahaha...
then study sket...
lps tuh pg td abg RAHIM call nk mintak jadik MC utk forum motivasi...
aku x yakin nk jadik MC sbb dh lame x jadik MC tp sbb segan nk menolak dan utk mencube bende baru di samping menambah keyakinan diri berada dihadapan aku terime la...
ceh...
aku ingat jadik MC same la cam jadik promoter...
sbb sebelum ni aku penah jadik promoter 2 kali pertame promote TERATAK ISKANDAR n then jadik AJK promosi dan pendaftaran utk SINAI EXPLORER...
rupe-rupenye lain da...
adoi menggeletar...
habeh sume yg aku plan x jadik...
knape ni...
hahaha...
x pe la...
pengalaman...
mst lps ni x dek org nk suroh aku jadik MC...
hahaha...
by the way...
forum tu sangat seronok...
panel die sgt best...
kalo sape knal panel die PROF DR MOHAMMED HATTA n his wife DR AINI...
they r very sweet couple...
hahaha...
it's so interesting to listen to their life experinces...
and so much things that they shared...
the most interesting story for me is how they met n get married...
hahaha...
tu jek kot...
k bye...
sori there's no pic to be share...

5 comments:

izzatinadzri said...

aku taw ko mmg suke dgr cite psal kawen ne

- Dr Shaf - said...

hidup kau memang dipenuhi keglamorulan...hahhaha
aku vote kau taun depan...

MOHD UZAIR NORDIN said...

otakko...
ko vote kat dlm blog aku dah cukup dah...
hahaha...

arep14 said...

siot..
sejak biler aku jd barber doe..
korg smua just bahan eksperimen aku jer doe..
hahaha

MOHD UZAIR NORDIN said...

eh bukan ek///
owh bahan experiment baru aku tahu..
hahaha...
bla la wei..
bahan eksperimen pon save duit aku kalo gunting rmbt dgn ko...

FRIENDS