Pages

Thursday, February 25, 2010

_CINTAMU, CINTAKU_

CNTAMU CINTAKU...
26 FEBUARI 2010..
kalo tgk kat tajuk ni mst ingat ak tgh angau bercinte kan...
hahaha...
mane ade...
it's just the title for the forum last night...
last night there was a MAULIDUR RASUL celebration...
so one of the tentative programe is the forum...
so the forum title cintamu cintaku...
all panels imported away from alexandria...
interesting...
best...
penghujung forum lampu ditutup dan kami ramai2 berselawat ke atas NABI MUHAMMAD SAW dan berdoa...
dan ustaz kata menangis la dan dot dot (x ingat)...
n doa ustaz sgt menyentuh hati...
n aku terase seperti aku cam x layak nk hidup kat dunia ni....
aku harap kesedaran ni akan kekal la selama-lamanye...
ak yakin kawan2 aku yg lain pon merasai bende yg same seperti aku...
bantulah aku menjadi lebih baik...
lg satu...
exam dah sgt dekat...
batulah aku...
dan kejayaan kita bersame...
k..
bye...

3 comments:

a M i e said...

aku pun terase gile mase ustaz tu bace doa.. huhu
same2 la brubah :)

farrahin zulfarid :) said...

nice pic..
pemandagan yg xkn dpt kat mesia.. :)
btw, gud luck..

MOHD UZAIR NORDIN said...

to amie marilah kite sesame berubah...
to ayien nmpk jek cantik kalo ko dtg baru ko tau...

FRIENDS