Pages

Sunday, November 27, 2011

_MODULE BARU_

 SALAM...
module 16 GENITOURINARY...
ak rase hari ni membe2 bloggers kat Alex ni akan post bende yang same kot macam ak...
hanya mencoretkan sedikit catatan ak untuk hari ni di HARU-HARU...
hari ni bermula la MODULE baru...
10 minggu akan dugunakan untuk module ni...
sebab module ni gune 2 buku...
dan selepas itu akan bermula la peperangan di medan FINAL EXAM...
aku doakan agar sume bakal2 dokter di ALEX ni khusunya tahun tiga dapat menghadapi semester kali ini dengan tenang dan sabar di kala keadaan MESIR yang sedikit huru-hara dan insyaAllah berdoa la agar tidak mengganggu kita...
dan insyaAllah memperoleh keputusan yang cemerlang...
bye...

2 comments:

Indra Putra Bin Asrar said...

Salam, ana tak update pasal ni pon...hehe :p ... doakan ana juga ya ujai

MOHD UZAIR NORDIN said...

hahaha...
enta yang tak nak post...
malu ana dgn enta...
patotnye ana yg minta enta doakan...
hahaha

FRIENDS