Pages

Friday, February 18, 2011

_BURN_

SALAM...
(post yg tertangguh+terlupe)
HAPPY BIRTHDAY ABU BAKAR BIN ROSTAM aka BURN...
walaupon birthday die dah lame lepas tp kene gak post pasal bende ni sebab ak dah janji dengan die nk post dalam blog ak...
inilah die orangnye...
minta maaf gambar sedikit 18 sx...
ni lah die product SASER...
hehehe...
inilah kad yg ak buat khas untuk BURN dan mewakili seluruh umah ak...
biaselah budak lelaki ni tak pandai nk blikan hadiah setakat dtg mkn kek tu boleh la kn...
papepon semoga ko gembira la kan dapat kad...
semoga burn sgt gembira la dgn post kali ni sbb ntah kenape die nk sgt namenye termasuk dalam blog ak ni tiap kali ak jumpe die mst suroh ak tulis name die dlm blog ak...
bukan ade ape pon dlm blog ak ni...
mungkin die nak someone bace kot maybe Q*s*t*n*...
hahaha...
jgn marah gurau jek...
k tu jek kot...
semoga BURN berjaye dunia dan akhirat dan mengurangkan sedikit kekelam-kabutan...
hahaha...

4 comments:

aishah na'ai said...

haha.. comel jee..

silah said...

yaa siriyes ly comel

nur hanina said...

haha kantoi burn suruh tulis
aku suka part q q tu :P

MOHD UZAIR NORDIN said...

hahaha...

FRIENDS