Pages

Wednesday, November 17, 2010

_QURBAN_


SALAM...
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA...
hmm...
tahun kedua raye haji di alex...
macam tahun lepas gak tahun ni ak x ge CAIRO...
sbb housemateku sume x ge CAIRO...
kecuali shuk sbb abg die ade kat CAIRO so die nk jumpe abg die la...
.....
ingatkn nk solat raye kat masjid bersame org arb...
so dgn yakinnye bersiap kul 7 pg then kua umah menuju ke masjid...
sekali sampai2 imam dah start khutbah da...
adoiyai...
nasib asrama mara buat solat raye gak dan mule kul 7.30...
jadi ak dan din bergegas pulg dan menukar pakaian yg lebih cantik ke asrama mara...
...
lps solat ade mkn2 kat asrama mara menggantikan majlis qurban yg telah dibatalkan...
agak meriah la...
kecoh asrama mara seketika...
then ke DANIAL telah mengajak ak dan housemateku ke umahnye utk mkn lg...
hehehe...
rezeki jgn ditolak...
ape lg melantak la kali kedue...
hahaha...
dah kenyang then balik...
sampai rumah ingatkn x dek org rupe2nye x dek elektrik la...
bergelap la kami di hari raye ni...
call simsar die off hp...
call tukg elektrik die x nk buat sbb hari ni hari raye...
sabar jek la...
jadi terpakse la ke umah kawan yg berdekatan n tdo umah dorg...
gitu la citernye hari raye aidiladha ak kat sini...
k bye...

4 comments:

Izyan Hanis said...

kullu sanah wa anta bikhaer. :)

MOHD UZAIR NORDIN said...

kullu sanah wa anti bikhair bardu...

silah said...

selamat hari raye aji ujai!

aku rase rindu kat jasin weyh
ko tak rindu ke ujai??

semoga hari raye ni, mengeratkan lagi hubungan silaturrahim kita. :)

MOHD UZAIR NORDIN said...

selamat hari raye aji juge asilah...
ak x rindu sgt la...
hahaha...
biase2 jek cume kengkadang teringat la bende2 jahat yg ak buat time kat jasin dulu...
hahaha...

FRIENDS