Pages

Thursday, May 13, 2010

_SMART CIRCLE_

SALAM...
SMART CIRCLE...
yeah...
for the first time kami berjaye jugak buat SC...
setelah sekian lame bende ni wujud...
dan menanti mentor kami utk menggerakkan SC ni...
akhirnye kami sendri yg buat SC tanpa MENTOR...
bukan x jemput MENTOR tp die x leh join...
same ade x leh join atau x nak join ak x tau la...
bia la mereke...
so kami telah pergi ke MAMOURAH utk mandi laut...
bg ak ni first time mandi laut kat alex ni walaupon alex ni kat tepi pantai jek...
hahaha..
seronok jugak la...
sejuk giler air laut...
menggigil...
paling best kenekan BURN...
campak die dalam laut yg sejuk...
hahaha... gambar yg tidak menjadi...ukhwah beb...
semoga hubungan ini terjalin sampai bile2...
k..
tu jek kot..
bye...

2 comments:

wallayahemmak said...

salam alaykum ujai....

go0d effort by the way, gerakkan sc sendiri, alhamdulillah masing2 ader kesedaran =). Ana nk mintak maaf as orang yg memegang lajnah SC PCI. Mungkin terlepas pandang dalam pantauan yg dibuat sebelum2 nie. InsyaAllah selepas2 nie, ana cube cover smule.

Paperhal pun, ana dulukan mentor sc entum utk beberapa minit sebelum bertukar tangan, ingat x? hehe! makanya, kalau mentor enta ader hal yg mungkin x dapat dielakkan, jgn segan2 jemput ana. Kalau ader kelapangan insyaAllah ana turun. Nak gak join skali-skala jmpe bekas ahli sc.... =)

semoga usaha yang dibuat entum semua berkekalan dan dirahmati Allah hendaknya. Ma3alesy LiL maara thaania, salam alaykum wbt~

MOHD UZAIR NORDIN said...

wasalam..
abg syak ek..
ok..
next time kalo ktorg nk buat lg insyaAllah akn ajak abng..
thanks 4 the advise...

FRIENDS